Арест след зрелищна гонка - Телевизия Шумен

Мъж беше задържан при зрелищен арест, след гонка с полицията. Преследването с няколко патрулки завърши в района на училището в кв. „Дивдядово“. Мъжът е задържан, защото не спрял на стоп палка в района на “Пети километър” около 15 часа. Преследването му продължило по околовръстния път и в центъра на „Дивдядово“ бил обграден от полицейските автомобили. Униформените счупило дясното стъкло и го извадили от колата му.
“Как да ви кажа, просто видях данданията – бързо, скочиха. Даже исках да окажа помощ на ранения полицай с нашия лекар, но те извикаха Бърза помощ”, каза главният специалист на кв. “Дивдядово” Георги Николов.
Пострадалият полицай е прегледан и се е върнал на работа.
От пресцентъра на полицията съобщиха, че 40-годишният мъж от Шумен е направил опит да осуети отново полицейската проверка, като опитал на напусне автомобила. Задържан е в полицейския арест за срок до 24 часа. Тече разследване. Изяснено било, че свидетелството му за управление е отнето. За това престъпление законът предвижда лишаване от свобода до три години или глоба до 2 000 лева.

Полицейска гонка в Шумен

Хванаха автокрадец в зрелищна гонка

Среднощна гонка заради незаконни дърва

Шуменец се удари в дървета, след гонка с патрулка

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *