Изпращане на абитуриенти в СУ „Панайот Волов“ - Телевизия Шумен
Изпращане на абитуриенти в СУ „Панайот Волов“

Със звън на старинен училищен звънец и преминаване през празнична арка бяха изпратени абитуриентите от Средно училище „Панайот Волов“. През тази година завършват три класа.
„Вървете само напред и нагоре! Нека успехите ви вдъхновяват да надминавате себе си! На добър час Випуск 2024!“, каза Росина Инджева, директор на СУ „Панайот Волов“.
Трима са и първенците на випуска. Драгомир е носител на национална награда за разработката си за въздействието на добива на шистов газ върху околната среда.
„Чувствам се страхотно, чувството е невероятно. Да си 12-ти клас за някои е доста добро чувство, за някои не толкова. Някои се разделяме със сълзи, други изобщо. За някои животът отваря своите врати, например живеене в друг град, аз ще отида в София да уча в университет. Ще следвам инженерна химия“, каза Драгомир Борисов.
Вълнението е голямо, но всеки от абитуриентите има свои планове за бъдещето.
„Усещането е вълнение, особено като си кажа, че съм тук от първи клас. 12 години не са малко време, с много хора, много приятели, контакти. Не мога да опиша емоциите си! Оттук нататък за всеки е различно. Някои в университет като мен, други където ги повее вятъра. Ще уча нещо в компютърната сфера“, каза абитуриентът Веселин Матеев.
„Оттук пътят ни доста дълъг. Предстоят ни доста неща, тепърва навлизаме в реалния живот и ще се запознаем с трудностите. Ще кандидатствам медицинска козметика във Варна“, каза абитуриентката Гюляй Мехмед.
Свои грамоти за изявили се преподаватели раздадоха и завършващите ученици. Имаше музикални изпълнения и танци, а десетки родители и близки уважиха тържеството.

СУ „Сава Доброплодни“ изпрати абитуриентите

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *