Изпратиха завършващите във Военния факултет - Телевизия Шумен
Изпратиха завършващите във Военния факултет

Симеон Бидев е един от завършилите магистърска програма в специалност “Човешки ресурси и връзки с обществеността в сигурността и отбраната” във шуменския факултет на НВУ “Васил Левски”. Казва, че обучението при военните е много качествено и безценно, като натрупан опит, и знания.
„Едно предизвикателство се оказа военният университет, защото предложи една много добра комбинация между човешкия ресурс и връзките с обществеността. Не знам дали сте на ясно, но такава комбинация е много силна за един студент. Нали един магистър, защото и в управлението на човешки ресурси придобиваш знания, както и във връзки с обществеността“, каза Симеон Бидев.
Макар и завършил цивилна специалност, Симеон, който произнесе и тържествено слово, казва, че не е имало разлика между студентите в униформа и останалите.
„Тези дипломи са отражения и оценка на усилията и труда, които положихме през изминалите години на нашето обучение, разбира се това е факт благодарение на преподавателския състав, който положи основите в моето и нашето изграждане, последващо развитие и усъвършенстване“, категоричен е Симеон Бидев.
Според завършващите, обучението във военния университет е привилегия.
„Досегът с военните е черпене на голям опит и големи практики. Все пак ред, дисциплина и хубава самоподготовка“, каза Гергана Бойчева.
Деканът на шуменския военен факултет поздрави завършващите и им пожела успех.
„Вие имате пълното право с гордост от постигнатите резултати днес да получите своите дипломи за завършеното висше образование. Но тук е моментът и да отбележа, че за повечето от вас това няма да е краят на висшето ви образование, по-нататъшното ви израстване, усъвършенстване, като специалисти зависи от самите вас“, каза полк. доц. Дилян Димитров – декан на Факултет “Артилерия, ПВО и КИС” – Шумен.

Връчват дипломите на студентите от Военния факултет

Курсанти и резервисти положиха военна клетва в Шумен

Нови специалности във Военния университет

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *