Коледари наричаха в Медицинския филиал - Телевизия Шумен
Коледари наричаха в Медицинския филиал

Чакани и желани гости посрещнаха на Игнажден студенти и преподаватели в Медицинския филиал в Шумен. Полазници станаха малчуганите от Детска градина “Дружба”, които донесоха на домакините си настроение и надежда за добра година.
При бъдещите медици влязоха най-добрите полазници, които внесоха светлина, заряд и вяра в доброто. И изнесоха цял спектакъл пред домакините си.
”Когато пожеланията са отправени от тях те се сбъдват и съм уверена, че филиалът на Медицински университет – Варна ще бъде орисан за здраве, благоденствие и успехи”, каза доц. Теодора Евтимова – директор на Медицинския филиал.”Това е изключително вълнуващо. Тая чиста енергия, тя е като светлина сякаш влиза във филиала. Трябва да полагаме усилия тези празници да се възприемат добре и от младите хора. Ето, виждате – детската градина, студентите – това ни прави българи и това ни прави християни. Мисля, че този заряд, това наричане – за здраве и благоденствие имат сила, защото думите имат сила”, каза проф. Соня Тончева – зам.- директор на Медицинския филиал.
В успеха, които неизменно им е донесло посещението на полазниците вярват и студентите, на които предстои изпитна сесия.
”Днес също имахме изпит и след изпита това ни се отрази страхотно! Толкова са талантливи, забавни, уникални дечица са!”, каза Зорница Велева – студент I курс.
Полазниците бяха нагостени от домакините и изпратени с дарове.

Коледари наричаха за здраве в Община Шумен

Коледари поздравиха областния управител

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *