Конкурс за детска рисунка за пътната безопасност - Телевизия Шумен
Работилничка за деца "През лятото творим"

Сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Шумен се присъединява в инициативата на ДГ “Дружба“ конкурс за детска рисунка на тема пътна безопасност.
Националният конкурс за детска рисунка е под егидата на Община Шумен и по повод 29 юни – Национален ден на безопасността на движението по пътищата. Целта е да се засили вниманието на децата и обществеността към проблемите на пътната безопасност. В конкурса могат да вземат участие всички деца от детски градини, като ще бъдат разделени в две групи – първа 4-5 години и втора група – 6-7 години. Всеки автор може да участва с неограничен брой творби – формат А4. Техниката и материалите за рисуване са по избор, стилът е свободен. Критериите за оценка на творбата ще бъдат съобразени със съответствие по темата, композиция, оригиналност. Всяка творба да има по 2 см паспарту и е необходимо да бъде придружена с данни за участника: отпред, в долен десен ъгъл да са изписани трите имена на автора, възраст, учебно заведение, град, телефон, e-mail за връзка.

 

Личните данни на участниците в конкурса ще бъдат обработени и използвани единствено за целите, задачите и осъществяването на настоящата изява, съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни, във връзка с употребата и прилагането на Регламент (EC) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни.
Жури ще разгледа и оцени постъпилите творби.
Протоколът от оценяването ще бъде публикуван на сайта на детска градина „Дружба“ гр. Шумен: http://cdg32drujba.shumen.bg/
Ще бъдат присъдени награди за първо, второ, трето място, специални и поощрителни награда за всяка възрастова група в двете категории. Всеки участник ще получи грамота за участие. За участниците от страната грамотите и наградите ще бъдат изпратени по електронна поща.
Награждаването на отличените творби ще се състои в навечерието на 29 юни – Националният ден на безопасност на движението по пътищата, а творбите ще бъдат подредени в изложба.
Конкурсните творби няма да се връщат на авторите.

Адрес за получаване:
9700, гр. Шумен
ул. „Странджа“ № 8
Детска градина „Дружба“ – за конкурса.
Срок за получаване: до 21.06.2023 г.
За повече информация и контакти:
e-mail: cdg32_shumen@abv.bg
GSM: 0893660405

 

Над 220 деца се включиха в конкурс за природата

Наградиха победителите от конкурс за Коперник

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *