Магазин JYSK в Шумен – с нова локация и празнични намаления - Телевизия Шумен

С нова, изключително удобна локация и модерна визия, магазинът на JYSK в Шумен отвори врати. Търговският обект на скандинавската верига за мебели и стоки за дома вече е в зоната на Ритейл парк, на улица „Кралевиче“ 1 и е разположен на площ от 1 230 квадратни метра. Празнични изненади и неустоими оферти очакват клиентите в рамките на седмицата, по случай официалното откриване на магазина на новия адрес.
„Магазин JYSK в град Шумен е с нова, още по-модерна локация. Ще преоткрием новия магазин с една седмица на празнични оферти. Над 2 000 артикула са намалени с до 75 процента – завивки, възглавници, интериорни и градински мебели и стоки за дома. За клиентите, които обичат игрите, сме подготвили онлайн игра, като всеки ден ще се тегли по един печеливш. Стойността на подаръка е ваучер JYSK на стойност 50 лева. Също така, клиентите, които са абонирани за нашия бюлетин, могат да получат 15 процента отстъпка на артикулите, които не са намалени в тази празнична седмица“, анонсира промоциите за клиентите Ралица Георгиева, управител на магазин JYSK – гр. Шумен.
Новата локация на магазин JYSК в Шумен следва концепцията Store 3.0, която предлага на клиентите по-добро шопинг изживяване. Дизайнът на търговската площ очарова с комфортна атмосфера, а водещи принципи в обслужването са професионалното отношение и вниманието към всеки клиент. Тематични стаи, сетове и аранжирани рафтове предлагат на клиентите креативни и стилни идеи за обзавеждането на дома и градината. Функционалност, комфорт и хармония – чарът на скандинавския стил е запазена марка на веригата JYSК, която се наложи като лидер на пазара в България и чужбина. Работното време на магазин JYSК в град Шумен е от 10:00 до 20:00 ч. в дните от понеделник до събота и от 10:00 до 19:00 ч. в неделя.
Магазин JYSK в Шумен Ви очаква на новия си адрес: Ритейл парк, улица „Кралевиче“ 1.

Платена публикация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *