Наградиха доброволците на ПП “Шуменско плато” - Телевизия Шумен

Рекорден брой доброволци отчита Природен парк „Шуменко плато“ през тази година. От институцията благодариха на всички, включили се в кампаниите.
“Няма по-важни доброволци или по-неважни доброволци и няма маловажна помощ, която беше оказана през тази година. Всички са еднакво важни за нас. Благодарим на тези, които положиха усилия, ентусиазъм, които не пожалиха свободното си време, за да помогнат паркът да е по-прекрасно място”, каза Ирина Павлова – главен експерт в ПП „Шуменско плато“.
Десетки фирми, жители на Шумен и фондации получиха статуетки с надпис “Приятел на Шуменското плато”.
“Смятам, че това е изключително важно – да поддържаме средата около нас. Да бъде място, на което се възхищаваме, място, на което се наслаждаваме, и да прекарваме времето там. Да бъде уютно място, било то в природата, където човек се чувства в хармония със себе си”, посочи Ренета Цонева от Фондация “Подобри”.
“Природата ни дава много неща и ние трябва да се грижим за нея. Винаги когато излезем някъде тя ни радва и така, трябва да се грижим за околната среда“, заяви Севи Ругуп – представител на фондация “АлДоРа”.
Наградите бяха връчени от директора на ПП “Шуменско плато” инж. Красимир Христов. “Доброволецът трябва да притежава някои човешки добродетелни качества, като силно чувство за отговорност, борбеност, непримирим дух и смело сърце. Аз съм изключително горд, че Природният парк има приятели като вас”, обърна се към доброволците инж. Красимир Христов.
И през следващата година Природният парк ще разчита на доброволците.

Ден на доброволеца отбелязват на Шуменското плато

Благодарност към доброволците и покровителите на Шуменското плато  

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *