Наградиха първенците на Випуск 2024 - Телевизия Шумен

Отличниците на Випуск 2024 бяха отличени със специални награди. На тържествена церемония 13 изявени зрелостници от всички училища в града получиха диплом за отличен успех и медал с лента в цветовете на знамето на Шумен.
Самуил завършва средното си образование с отличен успях. През всичките 4 години, младежът целенасочено преследвал целта да бъде най-добрия във випуска си. Пътят му след гимназията продължава в Техническия университет във Варна.
„Аз съм много упорит човек и ми харесва да се боря срещу поривите, срещу теченията и ми доставяше удоволствие всяка година подред да имам хубав успех. И това най-много ме мотивираше, че работата, действията, които полагам накрая се изплащат“, каза Самуил Станчев – отличник на Випуск’ 24 в ПГМЕТТ „Христо Ботев“.
По традиция наградите на най-изявените в своите училища се връчват в навечерието на 24 май. Общо 13 първенци на випуска бяха отличени на специална церемония в къща-музей „Панчо Владигеров“.
„Искам да ви благодаря за усилията, които сте положили, за да получите този приз и най-отговорно да ви заявя, че вие няма да бъдете забравени. Ние, гражданите на Шумен, се гордеем с вас и ще се радваме съвместно да създадем среда в нашия град, която да ви накара да не напуснете града ни, или ако го напуснете, да се върнете отново в Шумен“, каза проф. Христо Христов – кмет на община Шумен.
Наградата „Отличник на Випуска“ се връчва от 2004 година досега на най-изявения ученик във всяко училище.

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *