Обявяват конкурс за отдаване под наем на част от сграда и спортни игрища - Телевизия Шумен

Нов конкурс за отдаване под наем на част от сграда заедно с прилежащи две футболни игрища и тенис корт обявява Средното училище „Сава Доброплодни“.
Отварянето на конкурсните предложения ще се състои на 21 март (вторник) 2023 г. от 10.00 часа в сградата на СУ „Сава Доброплодни“, гр. Шумен.
Конкурсната документация може да се получи от СУ „Сава Доброплодни“ до 14.00 часа на 20 март срещу представен документ за платена цена от 100 лв. (сто лева), внесена по банковата сметка на училището.
Предложенията на участниците в конкурса заедно с всички изискуеми, съгласно конкурсната документация, документи се подават в СУ „Сава Доброплодни“, с адрес: бул. „Мадара“ № 34 в срок до 16.00 часа на 20 март в запечатани непрозрачни пликове.
Оглед на обекта може да се извършва всеки работен ден в периода от 9.00 до 16.30 часа до края на срока за приемане на предложенията след предварително съгласуване на тел.: 054/ 860 533 – директор и 0897 09 74 51 – зам.-директор.
Подробна информация за конкурса може да се прочете на интернет страницата на Община Шумен в раздел „Търгове“ и на сайта на СУ „Сава Доброплодни“ в раздел „Търгове и конкурси“.

Нов конкурс за отдаване под наем на спортни игрища

Търг за отдаване под наем на общински обекти

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *