Отложиха делото за убийство на жена в Разград - Телевизия Шумен
Двама от задържаните край с. Веселиново трафиканти остават в ареста

Окръжният съд в Разград не даде ход на дело за умишлено убийство на 40-годишна жена, извършено в нощта на 10 срещу 11 декември 2021 г. с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин. Подсъдим за престъплението е съпругът на жената – 44-годишен испански гражданин.
Разширеният съдебен състав от двама съдии и трима съдебни заседатели прецени, че са налице процесуални пречки по хода на делото. От затворническото заведение, където подсъдимият С.В.П. изтърпява мярка за неотклонение „задържане под стража“, не е върнато в съда съобщение, в което да е отразено връчването на обвинителния акт и останалите книжа с превод на испански език на подсъдимия. Това е нарушение на процесуалните правила и е причина за отлагане на делото.
Следваща дата по делото е 5 април, 10:00 часа.

Припомняме, че след няколкодневно издирване на изчезналата жена, в околностите на Разград, са намерени останки от тялото й. Самото убийство е извършено в жилището, което семейството на жертвата обитавало в града. Първоначално той опитал да заблуди разследващите, че не знае къде е неговата съпруга, и представил алиби. В хода на работата по случая обаче, алибито не се потвърдило, мъжът е засечен от камери за видеонаблюдение и срещу него са събрани достатъчно доказателства. Последвали самопризнания от страна на обвиняемия и той съдействал на разследващите органи.

Ревност е вероятната причина за жестоко убийство в Разград

Оставиха в ареста испанеца, арестуван за убийството на съпругата си

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *