Пак вандалски набези - Телевизия Шумен
Пак вандалски набези

Продължават вандалските прояви в Шумен. За пореден път, неизвестни за сега хулигани, са счупили стъкло на автобусна спирка.
Поредна потрошена автобусна спирка разгневи шуменци, защото средствата се харчат заради хулигани, а не примерно за облагородяване на различни райони.
От началото на годината Община Шумен е похарчила близо 15 000 лева само за възстановяването на нанесени щети по автобусни спирки в града.  29 спирки на градския транспорт в Шумен се е наложило да бъдат ремонтирани след вандалски посегателства.
„Всички са били потърпевши на някакви интервенции. Като започнем от най-елементарната интервенция, да бъдат залепени рекламни брошури, обяви за работа и каквото още се сетиш, включително и за погребения и като стигнеш до вандалско потрошаване на стъклените елементи и фрапиращия факт, който беше на обръщача на ул. “Раковска” и на автобусната спирка в село Мадара – бяха запалени“, обясни Владимир Събев, ст. експерт в Община Шумен.
В района на последната вандалска проява има камери за видеонаблюдение и от Община Шумен вече са предвижили случая към Областната дирекция на МВР за да бъдат установени извършителите.

Шумен с обновени автобусни спирки

Пак ремонтират спирки, строшени от вандали

Ремонтират автобусни спирки, повредени от вандали

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *