Полицейски служители с отличия за празника - Телевизия Шумен

Навръх професионалния празник на българската полиция 63-ма служители на Областната дирекция на МВР – Шумен са отличени за висок професионализъм и постигнати значими резултати в своята работа.
Със заповед на министъра на вътрешните работи за професионално изпълнение на важни служебни задачи и постигнати трайни резултати в служебната дейност с изключителна значимост за обществото с предметна награда – огнестрелно оръжие пистолет „GLOCK“ е награден началникът на РУ- Шумен главен инспектор Илиян Николов. Награден със заповед на министъра на вътрешните работи за конкретен съществен принос и висок професионализъм при изпълнението на служебни задачи с изключително значение в борбата срещу престъпността и постигнати високи резултати в служебната дейност, с „Почетен знак на МВР – III степен“ е и комисар Веселин Захариев началник на отдел „Разследване“ в областната дирекция.
Със заповед на ст. комисар Георги Гендов с отличие „Писмена похвала“ са наградени 41 служители на ОДМВР – Шумен. Сред наградените са служители на криминална и охранителна полиция, разследващи полицаи.

Началникът на РУ- Нови пазар главен инспектор Веселин Райнов е наградил с „писмена похвала“ двайсет служители- от криминална, териториална и пътна полиция.
Директорът на ОДМВР – Шумен ст. комисар Георги Гендов отправи пожелание към служителите на областната дирекция, в което се казва: „Уважаеми колеги! От името на ръководството на ОДМВР- Шумен и от мое име ви поздравявам по случай Деня на Свети Архангел Михаил, който е и професионален празник на българската полиция. Посрещайте с чест и достойнство предизвикателствата на времето, множете личните и професионални успехи и се гордейте с тях! Уверен съм, че ще продължите да отстоявате принципите на нелеката ни професия, за осигуряване на сигурността на гражданите, повишаване на общественото доверие и авторитета на институцията. Благодаря за положените усилия! Благодаря на семействата ви за съпричастността и разбирането към изключителната динамика на ежедневието.“

Турнир по стрелба за празника на полицията

Полицията отбелязва професионалния си празник

Благодарност към служител на реда

Благодарствени писма за шуменската полиция

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *