Проф. Светла Станкова е член на ПП „Възраждане“ - Телевизия Шумен

Зам.-кметът по образования и култура на Шумен проф. Светла Станкова е член на партия „Възраждане“ от около месец, стана ясно по време на нарочна пресконференция днес.
“Тази партия е показала във времето, че мисли и действа в интерес на България и нейните граждани, и защитава националните интереси. Никога не съм била член на никоя партия, аз когато приех това предизвикателство, защото за мен това е предизвикателство, беше за каузата Шумен, да се опитам с моите знания, възможности да помогна за по-доброто развитие на града”, заяви проф. Светла Станкова.
“Възгледите ни съвпадат и тази причина, в един момент се стигна дотам, че проф. Станкова стана член на партия „Възраждане”, но това, пак повтарям, това не се случи изведнъж, изневиделица. Това е резултат от около три месеца разговори с нея, опознаване между нас и нея, обмяна на информация и общо взето опознаване, взаимно”, посочи народният представител от партия “Възраждане” Веселин Вешев.
Подкрепата на „Възраждане“ към кмета проф. Христо Христов не е политическа сделка, казаха още от партията.
“Още от началото застанахме зад него и така ще си продължи до този момент, в който видим, че нещата се разминават. Защото партия „Възраждане“ е партия, която много държи на думата си и на това, което казва да се случва, и в момента когато видим, че някой не държи на думата си или по някакъв начин предава каузата, за която, в случая неговата, е за развитието на град Шумен”, заяви областният координатор на партията Ивайло Обретенов.
От „Възраждане“ заявиха, че оценки към кмета и екипа му могат да се правят поне след година управление.

Кметът на Шумен представи екипа си

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *