Пролетен фотоконкурс в Нови пазар - Телевизия Шумен

Читалищна библиотека „Иван Радов” гр. Нови пазар обявява началото на фотоконкурс „С книга през пролетта”. Участниците трябва да снимат книга, която четат или себе си докато четат на фона на пролетен пейзаж.

Участие могат да вземат всички регистрирани читатели на библиотеката за 2024 година. Може да се участва само с една снимка, придружена от заглавие, описание или сведение приблизително къде точно се намира мястото, на която е заснета. Крайният срок за участие е 19 април.

Конкурсът е в три възрастови категории – до 14 г., 15-18 г. и над 18 години. Изпратилите най-добри снимки във всяка категория ще получат награда и грамота. Резултатите ще бъдат обявени на 22 април – Международен ден на Земята в страниците на библиотеката във Фейсбук и Инстаграм. След обявяване на резултатите всички снимки ще бъдат публикувани във Фейсбук.

Снимките се изпращат на електронната поща на библиотеката bibliotekanp@abv.bg. Не забравяйте да напишете своите име и фамилия както и в коя възрастова категория участвате.

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *