Ремонтират Северния парк в Разград - Телевизия Шумен

Започнаха строителните дейности по основния ремонт и рехабилитацията на алеите на Северния градски парк в Разград. 609 583 лева без ДДС е стойността на възстановяването на алеите с обща дължина около 5 километра.
Ремонтните работи се извършват от фирма „Строймонтаж” ЕАД след провеждане на обществена поръчка с предмет „Рехабилитация на Северен градски парк – гр. Разград – алейна мрежа”.
Заместник-кметът Добрин Добрев и експерти от Община Разград извършиха обход на вече стартиралите в няколко участъка дейности.
“Рехабилитацията на парка, който изискваше сериозен финансов ресурс и който поехме като ангажимент в началото на мандата, и в момента ставаме свидетели на неговата реализация. Ще извършим основен ремонт на всички алеи на Северния градски парк, съществуващи, ще бъде изградено наново асфалтовото покритие, с което ще осигурим комфорта на посетителите в това толкова привлекателно, обичано от всички разградчани, пък и гостите на града място, което естествено е поредната стъпка към естественото му превръщане в притегателен център за отдих и за рекреация на нашите съграждани”, каза заместник-кметът на Община Разград Добрин Добрев.
Ще започне и изграждането на две нови площадки – спортна за стрийт фитнес в района над комбинираната детска площадка и детска площадка за деца от 0 до 3 години в началото на Градския парк.
Считаме, че с осигурените от общинския бюджет средства фирмата-изпълнител ще успее да свърши качествено и в срок работата си, и на 1 юни ще можем да празнуваме Празника на детето в парка в много по-приятна, и за децата, и за техните родители обстановка, заяви още Добрин Добрев.

Пролетна украса в Разград

Разград отбеляза празника си

Кметът на Разград подписа договор с фирма за разкомплектоване на автомобили

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *