Респект към кикбоксьорите-медалисти - Телевизия Шумен

Кметът на Шумен Христо Христов поздрави бронзовите медалисти от световното първенство по кикбокс в Португалия от Спортен клуб „Шуменска крепост“. Полина Галинова, Мариян Петков и треньорът им Галин Методиев бяха посрещнати от градоначалника, който ги поздрави за престижното представяне и оцени дългогодишната позитивна работа в шуменския клуб по кикбокс.
“Виждаме тази системност на проблемите, на нас всички ни е ясно, че това са много усилия и труд, които не се виждат от нас, околните около вас. За да постигнеш такъв резултат, аз като бивш спортист, съм наясно какво коства на всеки един от двамата и на другите състезатели в клуба”, обърна се към медалистите кметът проф. Христо Христов.
“Този медал за мен, може би е един от най-големите ми успехи, понеже от 2019 година се опитвам, понеже тогава влязох на жени, се опитвам да взема медал, да вляза в медалите и да стана първа на световно или европейско, но все по един мач, и вторият нещо се случва, нещо не ми достига, и тази година с много пот и сълзи, може би най-много от досега, за което трябва да благодаря на треньора си, успях”, каза за престижното си представяне Полина Галинова.
“За мен медалът не означава само медал, той е вследствие на всичкия труд, на всичката пот, на всичките усилия, на всичките контузии, на всичко, на всичките ни приятели, сътрудници и спортисти в залата, които ни помагат”, заяви на срещата с кмета на Шумен бронзовият медалист Мариян Петков.

Седмицата на екран, призови места за шуменските кикбоксьори

Държавно първенство по кикбокс в Шумен

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *