Североизточното предприятие с нов директор - Телевизия Шумен
Инж. Петър Петров

Инж. Петър Петров е новият директор на Североизточно държавно предприятие-Шумен. Той е назначен със заповед на министъра на земеделието и храните Кирил Вътев и днес встъпи в длъжност и проведе първа среща с екипа на Централно управление.
Инж. Петър Петров е с дългогодишен професионален опит в системата и един от водещите лесовъди в Североизтока. Кариерата си е започнал като началник на участък в ДГС-Омуртаг. През годините е заемал различни постове, като последно е бил директор в Омуртаг и ДЛС-Черни Лом. Още от следващата седмица ще се срещне с директорите на всички стопанства, за да види реализацията и изпълнението на финансовите планове към полугодието.
„Целите са пред самото предприятие, които трябва да се изпълняват. Финансовите планове, които предстои да бъдат одобрени за тази година, годината е много тежка, много трудна, във връзка с кризата, която има в реализацията на дървесината и приоритетите са изпълнението на тези финансови планове, изпълнение на различните програми, относно залесяване, отглеждане на млади насаждения, с които Североизточно държавно предприятие е партньор. Снабдяване най-вече на население с дърва, за предстоящия есенно-зимен сезон за отопление. Отговорността е голяма, надявам се да успеем с общи усилия на всички служители работещи в предприятието да се постигнат тези цели, които трябва и предприятието да постигне добра финансова обезпеченост.

Нов директор на Североизточно държавно предприятие – Шумен

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *