Шуменските управленци гласуваха - Телевизия Шумен

Шуменските управленци дадоха своя вот на изборите за Народно събрание и за Европейски парламент. Кметът на община Шумен проф. Христо Христов упражни правото си на глас и в двата вида избори.
„За бъдещето на нашия народ, за бъдещето на шуменци и за най-доброто, което предстои за България“, каза кметът проф. Христо Христов. Той допълни, че както всички граждани, очаква да се състави бързо ново, стабилно правителство. „Дай боже, след тези избори нашата страна да има едно стабилно, устойчиво правителство, което да може да изкара целия си мандат, защото тази липса се отразява на местното управление. На нас, местната власт, това много ни пречи. Като конкретен пример мога да посоча, че в момента можехме да подпишем споразуменията по държавния бюджет с Министерството на регионалното развитие, и това не се случва, именно поради тази причина – липсата на стабилно правителство“, допълни кметът на община Шумен.
С надежда за по-добро бъдеще на страната своя вот даде председателят на шуменския Общински съвет Ася Аспарухова, която сподели и очакванията си от бъдещото управление на страната.
„Всичко, което касае доброто управление на нашата страна, за нас като граждани, са важни като въпроси и час по-скоро трябва те да се осъществят. Днес гласувам с надежда и всички сме с тази надежда – наистина да има ново правителство и да започне да се работи – в името на нашата страна“, каза в изборния ден Ася Аспарухова.
Областният управител проф. Добромир Добрев, който избра да гласува с машина, също изтъкна необходимостта от стабилно управление начело на държавата.
„Във всяка една посока, включително за усвояването на европейските програми, където сме много назад и за възможностите да се работи по инфраструктурни проекти. Примерно проектът „Дунав“ за водоснабдяването на Шумен. Той категорично е свързан с това да има редовно, стабилно правителство, което да обърне внимание и да то задейства наново“, даде конкретни примери защо е необходимо съставяне на стабилно правителство след вота областният управител на Шумен проф. Добромир Добрев.

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *