Скандал в Продължаваме Промяната - Шумен - Телевизия Шумен

Двама общински председатели – от Шумен и Велики Преслав и десет от членовете на “Продължаваме Промяната” в старата столица свалиха доверие от областния координатор на партията Николай Колев.
Общинските лидери днес са уведомили и двамата съпредседатели на “Продължаваме Промяната” за искането си. Засега оставали в партията, но изчаквали какво решение ще се вземе на национално ниво. Сред мотивите изтъкват слаби резултати на местните избори, липсата на отчет за тях.
“Другата причина е за това, че постоянно г-н Колев искаше да си налага неговото мнение за начина на действие на самата организация във Велики Преслав”, каза председателят на общинската структура във Велики Преслав Пламен Петров.
“Системно създаване на доста интриги, натиск от г-н Колев и негови приближени в нашата структура. Като цяло конфликтът си е единствено с г-н Колев, който според мен първо – категорично бяга от отговорност, тъй като резултатите на местните избори са повече от категорични, и аз като общински председател на ПП ги приемам за слаби. Готов съм да нося и аз отговорност, но в никакъв случай не съм съгласен да я нося само аз”, допълни председателят на общинската организация в Шумен Анатоли Стрелков.
За странния начин, по който бяха свикани журналистите, чрез покана за помощ на социално слаби деца, Стрелков обясни: “В нашия ход няма отношение към медиите, отношението на хода ни е към начина и методите, с които си борави г-н Колев, които са чрез натиск към членове, натиск към хора в структурата”.
Телевизия Шумен се свърза с Николай Колев. Той отрече отправените обвинения и заяви, че ще коментира темата през следващите дни.

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *