Спектакълът „Отражението на Алиса“ на шуменска сцена - Телевизия Шумен

В навечерието на Световния ден на театъра-27 март, Театрална работилница „Слънчеви усмивки“ към Общинския младежки дом-Шумен с ръководител Мая Кулева ще представи „Отражението Алиса“-спектакъл, вдъхновен от прекрасните „Алиса в страната на чудесата“ и „Алиса в огледалния свят“ на Луис Карол. Една история за порастването и чудесата по пътя ни! Адаптация, която ни среща с най-интересните герои на двете произведения.
Представлението на „Отражението Алиса“ ще се състои на 25.03.2024 г. (понеделник) от 19.00 ч. в концертна зала на Общински младежки дом – Шумен.
В ролята на Алиса (Александра Минчева), умницата, която се учи от всеки, когото е срещнала по пътя си – от Белия заек (Божидар Димитров) и неговите страхове, от мъдрата и елегантна Чеширска котка (Биляна Нинова), от загадъчната Гъсеница (Владислава Георгиева), от всезнайкото Хъмпти-Дъмпти (Рада Тодорова), от причудливите хрумвания на Лудия шапкар (Константина Радева) и неговите приятели – Мартенския заек (Симона Йосифова) и Катерицата (Божидар Димитров), от търсещите възхищение Туидълди (Сияна Лазарова) и Туидълдум (Владислава Георгиева), от грациозното цвете (Айсу Биролова) и от своенравната Кралица на сърцата (Магдалена Кирилова).
Входът за събитието е свободен!

Проф. Спартак Паскалевски представя новата си книга

Пролетно настроение със симфоничния концерт „Красотата на XX век“

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *