СУ „Сава Доброплодни“ изпрати абитуриентите - Телевизия Шумен
СУ „Сава Доброплодни“ изпрати абитуриентите

С много усмивки, емоции и сълзи абитуриентите от 12 А клас на СУ „Сава Доброплодни“ бяха изпратени от учебното заведение, превърнало се в техен втори дом. Класният ръководител Нели Арабаджиева пожела на възпитаниците си много бъдещи успехи.
„Вярвайте в себе си и в чудесата на света. Бъдете смели в мечтите си и ги постигайте с лекота. Преодолявайте трудностите с усмивка, обичайте с цялото си сърце и се раздавайте, за когото заслужава. Пътувайте, за да откриете нови приятелства и светове, забавлявайте се на макс и гребете с пълни шепи от живота. Животът е пред вас, живейте го достойно, светът е пред вас – завладейте го“, каза Нели Арабаджиева – класен ръководител на 12 А клас – СУ „Сава Доброплодни“.
Сред завършващите е и каратистът Виктор Колев – два пъти спортист на годината на Шумен.
„Това всъщност е краят на училище, но е началото на живота, според мен предстоят много хубави моменти, щастливи, радостни, малко е тъжен днешният ден, но просто няма как трябва да стърпим нашите емоции и не трябва да се предаваме, трябва да продължаваме напред“, каза Виктор Колев – 12 А клас на СУ „Сава Доброплодни“.
Абитуриентите поздравиха класната си и й благодариха.
„Спомените са ми най-важни, приятелите, които ще останат, познанствата и всичко хубаво и лошо е за добро. Кой е най-важният урок, който научи, извън написаното в учебниците? – Ами, да се твори с любов!“, каза Виктория Николова – 12 А клас на СУ „Сава Доброплодни“.
Много родители, учители и ученици присъстваха на тържеството в СУ „Сава Доброплодни“, по време на което бяха изпратени 98 абитуриенти от 4 класа на випуск 2024.

Дискусия с ученици по случай Деня на Европа

Изложба живопис на абитуриенти

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *