„Възраждане“ ще защитава интересите на Шумен - Телевизия Шумен

Партия „Възраждане“ ще продължи да защитава интересите на жителите на Шумен. Това заяви Веселин Вешев – народен представител от Шуменския избирателен район на пресконференция, на която бяха обсъдени резултатите от изборите на 9-ти юни.
„В община Шумен „Възраждане“ почти настига ГЕРБ, все още сме втори, но настигаме ГЕРБ, те ни водят с по-малко от 1000 гласа, така че усилено разбиваме статуквото в община Шумен и в област Шумен“, заяви Веселин Вешев.
Като народен представител и в новия 50-и парламент, Вешев ще продължи да работи за опазването на културните обекти в областта. Също така на национално ниво „Възраждане“ ще се борят за запазване на българския лев, ще търсят помощ и от новите евродепутати.
Тъй като се видя, че в България всички институции игнорират гласа на народа и за това ще се опитаме да сезираме Европейския парламент и да бъде проведен референдум за запазване на българския лев“, посочи още Веселин Вешев.
На местно ниво Вешев заяви, че има стартирана подписка с близо 760 подписа в община Смядово, която ще бъде внесена в Общинския съвет, за да се вземе решение по въпроса с така наречените катарджии, които тормозят жителите на Смядово.

„Възраждане“ искат двама депутати от Шумен

„Възраждане“ с предложения към община Шумен

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *