Кастинг в Шумен за филма „Ало“ на Стефан Командарев - Телевизия Шумен

Кастинг за статисти организира екипът на филмовата продукция с работно заглавие „Ало“. Той ще се проведе на 3 декември, петък, от 8.00 до 12.00 часа пред Народното читалище „Тодор Петков“ в Шумен.
Ако искате да се снимате в игрален филм, можете да се пробвате на снимачната площадка. Няма ограничение във възрастта. Телефонът за връзка с организаторите е 0877817690. Желаещите да се включат в кастинга могат да го направят и като изпратят свои снимки на имейл kasting_alo@abv.bg.
Режисьорът Стефан Командарев е избрал Шумен за сцена на филма. Предвижда се снимките да са от средата на януари до края на месец февруари.
След близо три десетилетия отсъствие от българското кино на екрана ще се завърне Ели Скорчева, една от най-популярните български актриси от 80-те години. Във филма ще участват още Ивайло Христов, Герасим Георгиев – Геро, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Ирини Жамбонас, Стефан Денолюбов, Таня Шахова, Димитър Баненкин, Розалия Абгарян, Стоян Дойчев. Към творческия състав ще се присъединят и актьорите от шуменския театър Янислава Линкова, Радина Алексова, Димитрия Милушева, Стефани Лечева и Марияна Бранкованова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *