Задържаха шофьор, блъснал пет автомобила при опит да избяга от полицията - Телевизия Шумен
Задържаха шофьор, блъснал пет автомобила при опит да избяга от полицията

Задържаха шофьор, блъснал пет автомобила при опит да избяга от полицията. Около 10.30 часа вчера на тел. 112 е подаден сигнал за водач на лек автомобил, който се движи неадекватно по улиците в Разград. При опит да бъде спрян по бул. „Княз Борис“, шофьорът демонстративно ускорил и продължил движението си в посока жп гарата. Последвало преследване, в което се включил и допълнителен патрулен екип.
„Докато зареждахме с колегата и чухме сирени да идват отдолу и видяхме едно Пежо и две патрулки. След това обърнаха малко по-нагоре, където има обръщало. Патрулките стреляха по пежото, обаче той не спря, продължи си. Или по автомобила, във въздуха… не мога да ви кажа къде точно стреляха, обаче се чуваха изстрелите“, разказа Християн Христов, който е видял случилото се.
Служителите на реда препречили пътя на автомобила по улица „Грънчарска“, при което водачът блъснал двете патрулки и още три частни коли, паркирани до близките жилищни блокове. По първоначални данни не е установена употреба на алкохол или наркотици. В хода на образуваното следствено дело ще се изясняват причините за поведението му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *