ФК “Олимпия“ (Шумен) набира момичета, желаещи да играят футбол - Телевизия Шумен
ФК “Олимпия“ (Шумен) набира момичета, желаещи да играят футбол

ФК „Олимпия“ (Шумен) набира момичета от Шумен и региона, желаещи да тренират и играят организиран футбол, без ограничение във възрастта. Клубът през сезон 2021/2022 участва в Държавните първенства по футбол за жени и за девойки до 11, до 13 и до 15 години. Тренировките се провеждат на градския стадион „Панайот Волов“ в гр. Шумен. За повече информация и записване: Албена Тодорова – старши треньор – тел.: 0876 676 914, 0878 767 824 – Е-mail: fc_olympia@abv.bg
Футболен клуб „Олимпия“ е регистриран в Шумен. Основан е през 2007 г. и е редовен член на БФС. Клубът е вписан в Националния регистър на лицензираните спортни организации и клубове към Министерството на младежта и спорта на България.
Женският отбор на „Олимпия“ е носител на Купата на България през 2011 г., а през 2008 и 2012 г. е финалист. Два пъти отборът е вице-шампион и два пъти бронзов медалист в Държавното първенство по футбол за жени на България.
Клубът има много участия и успехи в международни женски футболни турнири във Франция, Италия, Гърция, Сърбия, Словения, Румъния, Хърватска и други държави.

Текст и снимка: Салим Салих

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *