„Космос“ (Браничево) и „Ясен 2007“ (Ясенково) - с победи в Северната група - Телевизия Шумен

Футболистите на „Космос“ (Браничево) и „Ясен 2007“ (Ясенково) постигнаха изразителни победи в изиграните двубои от VIII кръг на Северна областна група „Шумен“. На кокетният стадион „Пенчо Захариев“ в Браничево домакините бяха безпощадни и вкараха осем гола във вратата на гостите от град Каолиново.
В Ясенково любителите на футболната игра също видяха „дъжд от голове“ в срещата с гостите от село Пристое. В първото полувреме два гола на Тунджай Хасан дадоха импулси на младите футболисти от Ясенково за нови попадения през втората част. Шабан Рафи, Онур Гюнер, Ерол Сали и Мустафа Бейджан записаха имената си на голмайстори в двубоя. Новата победа придвижи тима на Ясенково на по-предни позиции в класирането. „Дъбрава“ (Осеновец) също се отчете с победа у дома в срещата с тима от село Борци. Първата част от мача завърши с 4:1, но отпускане в редиците на домакините доведе до отбелязването на нови два гола във вратата им. Крайното 5:3 показа ясно съотношението на силите на футболния терен. Гостите от село Борци играха с нов комплект спортен екип, дарен от спонсор на отбора.
Два мача завършиха без победител. В село Пет могили местният тим „Устрем“ и гостите от „Зенит“ (Черноглавци) успяха да си отбележат само по един гол в първата част на двубоя, завършил 1:1. Лидерът на групата „Заря“ (Тодор Икономово) и миналогодишният първенец „Мълния“ (Климент) не успяха да си отбележат голове и закономерно двубоят завърши с подялба на точките. Въпреки загубата на точки „Заря“ (Тодор Икономово) запази лидерската си позиция в групата, втори е тимът на „Зенит“ (Черноглавци), а трети – „Мълния“ (Климент). „Ракета“ (Тъкач) в този кръг почиваше.

Текст и снимка: Салим Салих

 

„Мълния“ (Климент) и „Ясен 2007“ (Ясенково) са финалисти от Северна група – Шумен

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *