Рефери от Добрич ще ръководят дерби мача в Шумен - Телевизия Шумен
Рефери от Добрич ще ръководят дерби мача в Шумен

Съдийската колегия към Зоналния съвет на БФС-Варна оповести реферите които ще ръководят футболните срещи от VII-ми кръг на Североизточната Трета лига.
Дерби мача на Шуменска област между „Волов“ (Шумен) и „Ботев“ (Нови пазар) който ще се играе на 2 октомври 2021 г. (събота) от 16,00 часа на стадион „Панайот Волов“ е поверен на съдийска бригада от Добрич. Главен съдия ще е Ивайло Недялков с асистент съдиите Станимир Господинов и Светлин Станчев. 4-ти рефер ще е Михаил Йорданов от Разград, делегат ще е Динчер Къров също от Разград.
Съдийска бригада от Шумен начело с Емил Димитров с асистенти: Йордан Йорданов и Ясен Яворов, 4-ти Иван Тошков от Добрич и делегат Георги Костов също от Добрич ще ръководи мача на „Дунав“ (Русе) с „Доростол“ (Силистра) – също на 2 октомври 2021 г. (събота) от 16,00 часа на градския стадион Русе.
Друга дерби среща на кръга е в Попово на 3 октомври 2021 г. (неделя) от 16,00 часа между „Черноломец 1919“ (Попово) и „Светкавица“ (Търговище). Двубоят е поверен на варненска съдийска бригада начело с Калоян Цветков с асистенти: Николай Дачев и Стефан Андреев, 4-ти рефер ще е Венцислав Великов (Шумен), делегат ще е също шуменеца Иван Жечев.
В Хитрино на 2 октомври 2021 г. от 14,30 часа ще е мача на „Олимпия“ (Шумен) с „Пирин АД“ (Благоевград) от Държавното първенство за жени. Мача е поверен на съдийска бригада от Шумен начело с Венцислав Великов с асистенти: Светослав Стойчев и Цветан Иванов.

Текст и снимка: Салим Салих

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *