Шакил Пинас е най-новото попълнение на “Лудогорец” - Телевизия Шумен

Шакил Пинас е най-новото попълнение на “Лудогорец”. Младият футболист получи фланелката с номер 6 от техническия директор Козмин Моци.
„Мисля, че намерихме един добър футболист, който може да ни помогне да достигнем нашата висока цел, която е Шампионска лига“, каза Козмин Моци.
Пинас е младежки национал на Нидерландия, но от тази година играе и за Суринам. Той е получил и предложение от ЦСКА, но е избрал „Лудогорец“, защото според него това е най-големият клуб в България.
„Всичко започна преди около година и половина, когато за първи път имахме някакъв контакт с “Лудогорец” , когато те излязоха с първата оферта. Беше много трудно в този момент закупуването ми, но в последствие, когато договорът ми с предишния клуб изтече, агентът ми отново получи обаждане от клуба и след точно една среща успяхме да се разберем. И наистина съм много щастлив, че съм тук. Като амбиции – знам много добре колко голям клуб е “Лудогорец”, отбор, който е 10 пъти шампион, отбор, който играе редовно в европейските клубни турнири. Затова искам да успеем да постигнем тези успехи отново с клуба и един ден да кажа – Да, аз съм шампион на България с “Лудогорец“, каза Шакил Пинас – централен защитник на “Лудогорец”.
Шакил Пинас може да играе като централен бранител, но и като ляв бек.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *