Шуменска съдийска бригада ще ръководи мача „Лудогорец“ – „Берое“ - Телевизия Шумен

Съдийската комисия на Българския футболен съюз обяви назначенията на реферите за поредния кръг от футболните първенства във Втора и Първа лига.

В Първа лига топ рефера на Шумен Станислав Тодоров е назначен да ръководи мача на „Лудогорец 1945“(Разград) и „Берое“(Стара Загора). Двубоят е на 31 октомври 2021 г. (неделя) от 19,00 часа на стадион Хювефарма Арена в Разград. Помощници ще са Мартин Димитров и Светослав Стойчев също от Шумен. 4-ти рефер ще е Ивелин Занев от Русе, ВАР: Валентин Железов (Бургас), АВАР: Мирослав Желев (Бургас), съдийски наблюдател: Кольо Данев от Варна.

Във Втора лига шуменецът Красимир Кръстев получи наряд за дерби мача на кръга между ЦСКА 1948 II (София) и „Миньор“(Перник). Гостите са на 3 място в класирането с 29 точки, докато вторият тим на ЦСКА 1948 е на 12 място със спечелените до сега 18 точки. .Двубоят е на 31 октомври 2021 г., неделя от 14,30 часа в София. Асистент-рефери ще са Владимир Йорданов и Живко Петров от Варна, 4-ти рефер ще е Венцислав Митрев (София), съдийски наблюдател: Крум Стоилов (Благоевград).

 

Текст и снимки: Салим Салих

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *