Треньори - приятели кръстосват шпаги в хандбалното дерби на Североизтока - Телевизия Шумен
Треньори - приятели кръстосват шпаги в хандбалното дерби на Североизтока

Двама бойци – и на хандбалната арена, и в треньорското поприще, ще кръстосат шпаги в дербито на Североизтока между „Шумен 61“ и „Спартак“ (Варна) през уикенда, съобщават от пресцентъра на ХК “Шумен 61”. Чавдар Чернев и Веселин Станков – треньорите на първия и втория в мъжкия ни хандбален елит, ще изведат в битка за победа своите отбори в залата на Първа езикова гимназия във Варна.
Израснали заедно от деца, Чернев и Станков поддържат и до днес безценното си приятелство. Феновете на хандбалната магия помнят най-силните им години в шампиона на България – „Локомотив – Металекс билд“. И онези паметни мигове, в които печелеха трофеи с „железничарите“, доставяйки радост на малки и големи в Двореца на културата и спорта във Варна.
Тази събота обаче, макар и за кратко, двамата приятели ще трябва да влязат в ролята на съперници. Да избистрят печеливша тактика и да се противопоставят един на друг.
От шуменския хандбален клуб пожелават “На добър час!” и на двамата треньори, чиито сърца бият с много любов в българския хандбал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *