В Северната група – три отбора в люта битка за челно класиране - Телевизия Шумен

В Северната група три отбора са в люта битка за челно класиране. Шестнадесетият кръг е красноречиво доказателство за това. Лидерът „Мълния“ (Климент), въпреки че почиваше в този кръг и не прибави нищо към актива си, запази първото място на две точки от следващия го „Заря“ (Тодор Икономово) и на четири точки от „Зенит“ (Черноглавци). Тези два отбора постигнаха трудни победи и все още са в играта за постигането на целите си – участие на финалите. „Заря“ (Тодор Икономово) вкара два гола във вратата на гостите от „Ясен 2007“ (Ясенково) в първото полувреме. През второто полувреме паднаха нови три гола – два във вратата на домакините и един във вратата на гостите. Крайното 3:2 зарадва многобройните любители на футболната игра в село Тодор Икономово.
Голяма драма имаше и в двубоя в село Борци. Местните футболисти на отбора-домакин поведоха в резултата на два пъти през първото полувреме. Гостите успяха да върнат само един гол. Мобилизация през второто полувреме на „Зенит“ (Черноглавци) позволи изравняване на резултата. В края нов гол на гостите сложи край на спора 2:3.
В село Тъкач местният тим „Ракета“ победи тима на село Браничево. Крайното 3:2 говори за доста оспорвания развой на мача.
В Пет могили гостите от Каолиново се явиха в намален състав. При резултат 1:0, след отсъдена дузпа в полза на домакините, (неизпълнена), мачът беше прекратен. Гостите останаха с шест състезатели на футболния терен. Съгласно нормативните документи на БФС ще се присъди служебна победа 4:0 в полза на „Устрем“ (Пет могили).

 

Текст и снимка: Салим Салих

„Мълния“ (Климент) и „Ясен 2007“ (Ясенково) са финалисти от Северна група – Шумен

„Мълния“(Климент) и „Заря“(Тодор Икономово) в лидерски позиции в северната група

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *