„Зенит“ (Черноглавци) с две победи от началото на първенството - Телевизия Шумен

Футболистите на „Зенит“ (Черноглавци) са с пълен актив от точка от началото на първенството в Северна „А“ областна група – Шумен. Във втория кръг те победиха у дома с 5:3 гостите от „Победа“ (Пристое). Головете за домакините реализираха: Месут Мехмед (2), Исмаил Тюрхан, Мерт Гюляр и Ферхан Фердун. Новакът „Ракета 2023“ (Тъкач) взе първа победа, при това на чужд терен. В село Пет могили по-добрата игра на гостите доведе до класическата победа с 0:3. „Ракета 2023“ (Тъкач) поведе в резултата с гол още в първото полувреме, през втората част нови два гола във вратата на домакините оформиха крайното 0:3 и второ място във временното класиране.
Изразителна победа с 0:4 постигнаха като гости и футболистите на „Лудогорец“ (Каолиново). В село Борци головете паднаха още през първото полувреме. През второто мачът се доигра без отбелязани нови голове.
В Климент двубоят между „Мълния“ (Климент) и „Космос“ (Браничево) се игра само пет минути. Гостите от село Браничево започнаха мача със 7 футболисти. В 5-та минута един от гостите се контузи и не можа да продължи двубоя. Това даде повод на главния съдия да прекрати мача. Според Наредбата за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС – сезон 2023/2024 ще последва служебен резултат 3:0 в полза на отбора домакин.
Двубоят между „Дъбрава“ (Осеновец) и „Ясен 2007“ (Ясенково) беше отложен в законоустановения срок. Тимът на „Заря“ (Тодор Икономово) почиваше в този кръг.

Текст и снимка: Салим Салих

Започва футболното първенство в Шуменска област

В Шумен започва определяне състава на футболните групи

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *