131 изборни секции в община Шумен за вота на 9 юни - Телевизия Шумен

В 131 секции ще гласуват жителите на община Шумен на изборите за Европейски парламент и за Народно събрание, които ще се проведат на 9 юни. Номерацията, обхватът и адресите на секциите, както и местата за обявяване на избирателните списъци са утвърдени със заповед на кмета проф. Христо Христов, съобщиха от общинския пресцентър.
От общинска администрация уведомяват гражданите, че с цел осигуряване на оптимални условия за гласуване и недопускане на струпване на избиратели се променя мястото за гласуване на избирателна секция № 047 от адрес: гр. Шумен, Клуб на пенсионера № 7 на адрес: гр. Шумен , ул. „Съединение“ №100 СУ „Панайот Волов“-малък физкултурен салон. Място за поставяне на избирателния списък-гр. Шумен , ул. „Съединение “ № 100 СУ „Панайот Волов“.
Избирателна секция № 039 остава с непроменено място за гласуване: гр. Шумен, Клуб на пенсионера № 7.
С оглед продължаващите ремонтни дейности в Професионална гимназия по икономика избирателните секции с № 056 и № 057 са с променени места за гласуване и за поставяне на избирателните списъци.
Избирателна секция с № 056 е с място за гласуване: гр. Шумен, пл. „Възраждане” № 4 – Народно читалище „Добри Войников“, зала „Сава Доброплодни“. Място за обявяване на избирателния списък: гр. Шумен, пл. „Възраждане” № 4 – НЧ „Добри Войников“, входната врата на зала „Сава Доброплодни “.
Избирателна секция с № 057 е с място за гласуване: гр. Шумен, пл. „Възраждане” № 4 – НЧ „Добри Войников“ , зала „Сава Доброплодни “. Място за обявяване на избирателния списък: гр. Шумен, пл. „Възраждане” № 4-НЧ „Добри Войников“, витрина на Туристическа агенция „Пирин“.
Справки за номерация, обхват и адрес на всички образувани избирателни секции, както и местата за обявяване на избирателните списъци на територията на Община Шумен гражданите могат да направят на сайта на Общината: https://www.shumen.bg/izbori-2/izbori-za-chlenove-na-evropejski-parlament-i-za-narodno-sabranie-9-yuni-2024/

Спор за секретарското място в РИК

Насрочиха консултации за състава на РИК-Шумен

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *