50 години Младежки дом в Шумен - Телевизия Шумен
50 години Младежки дом в Шумен

Младежкият дом в Шумен чества днес своя половинвековен юбилей. Гости на тържеството бяха бивши ръководители на Младежкия дом, творци и ръководители на самодейни състави, клубове и формации, както и участници в 20-тата Национална среща на младежките съвети и парламенти в България, на която Шумен е домакин.

Филмът „5 десетилетия младост“ на Общинския медиен център припомни историята от неговото създаване през далечната 1971 година и върна част от присъстващите към много емоционални моменти и спомени.

Заместник-кметът по образование и култура Найден Косев поздрави гостите на тържеството от името на кмета Любомир Христов. Председателят на Общинския съвет Ася Аспарухова и Найден Косев връчиха юбилейни грамоти и плакети на присъстващите в залата бивши директори на Младежкия дом Дечко Лечев, Валентин Караиванов, Веселин Тодоров, Румяна Пенева, Антонин Горчев. На тържеството не можаха да присъстват Цанко Цанев, Маргарита Димитрова и Румена Андреева.

Атмосфера от честването на юбилейната годишнина на Младежкия дом и подробно за празничното събитие – гледайте в  новините на Телевизия Шумен и в обзорното предаване „Седмицата в 150 минути“, в понеделник – 1 ноември от 18:00 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *