Александър Узунов стана на 90 - Телевизия Шумен
Александър Узунов стана на 90

Кметовете на Шумен от последните години не се възползват достатъчно от възможностите, които дават Европейските фондове за подобряване на живота в града. Такава е констатацията на бившия кмет на града Александър Узунов, който днес навърши 90 години.
Александър Узунов управлява града 5 мандата, в периода на най-големия подем на благоустройството на Шумен – от 1974 до 1986 година. Споделя, че е бил изключително натоварен и често нощем не е заспивал, за да търси решения на проблемите.
”Струваше си всичко, така че не съжалявам за загубеното време и нощи. Те проблемите са толкова много и не само с Паметника. Тогава бяха и с водоснабдяването, с детските градини, с училищата, с транспорта, с комуникациите в града. Така че това натоварваше до безкрайност”, каза Александър Узунов.
На новия кмет на Шумен Христо Христов пожелава здраве и стоицизъм. И да продължи започнатото от предшественика си.
”Не е лошо това, което се прави, макар че градът е разкопан, но то не може да се прави без тези промени, това е безспорно, така че новият кмет трябва да се хваща по-близо до обектите, ежедневно, мога да кажа, както е било при мен. Откровен съм, за да се проконтролира изпълнението им и да има добри резултати. Хората да виждат резултат от това, което се прави”, подчерта Александър Узунов.

Кметовете на Североизтока със споразумение за сътрудничество

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *