Бонус за изборни протоколи без грешка - Телевизия Шумен
сик печат избори

Допълнителни 25 лева ще получат членовете на секционни комисии, предали без грешка протоколите в изборния ден.
Катя Петрова е председател на секционна комисия вече трети път и смята, че и на вота 2 в 1 ще предаде изрядно попълнен протокол, за което всеки член на комисията ще получи 25 лева допълнително.
„Имала съм такива. Тайната е много да се внимава, правилно да се броят бюлетините, да се записват правилните цифри. Просто наистина, много внимание, за да бъде всичко точно. И засичане след това. Определено ще бъде по-сложно, защото всичко ще бъде по две. Това, което на предните избори сме го правили, сега трябва да го правим два пъти – и за двата избора“, каза председателят на секция номер 17 Катя Петрова.
Амбицирани да предадат протокол без грешка след края на изборния ден са и в 58-ма секция в Шумен, където по списък гласуват над 900 избиратели. Не само финансовият стимул е важен, водещото е да няма съмнение в резултатите от вота, казва председателят на секционната комисия Юлия Николова.
„Просто като граждански дълг, да си свършим съвестно работата, да предадем верни протоколи. Да няма манипулации“, каза Юлия Николова.
В област Шумен 319 избирателни секции ще предадат протоколи след края на изборния ден. Колко от тях ще бъдат коректно и вярно попълнени – предстои за разберем.

Шуменци гласуват активно в първите часове на вота 2 в 1

131 изборни секции в община Шумен за вота на 9 юни

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *