Гласуваха кандидатите за депутати - Телевизия Шумен
ИЗБОРИ вот

Своето право на глас упражниха и кандидатите за депутати за национален парламент от Шумен. Те предпочетоха по-ранните часове, за да отидат до урните.
Своя глас за двата избора даде в секция в детска градина водачът на листата от ГЕРБ Любомир Христов.
„Гласувах с надеждата да бъде съставено правителство с пълен мандат, за да спрат експериментите, за да спре хаосът в държавата. За развитието на България по нейния европейски път и да приключи илюзията, че някой ще дойде да ни помогне да се оправим“, каза Любомир Христов.
Кандидатът от листата на партия „Възраждане“ Ивайло Обретенов избра да гласува в секция в Средно училище „Васил Левски“.
„Може би преди 10 дни актуалният въпрос беше война или мир. Сега е кой ще спечели изборите. Ние ще спечелим изборите. Много зависи как ще се подреди парламентът, за да има правителство“, каза Ивайло Обретенов.
Професор Катя Кайрякова от листата на БСП даде своя вот в секция в училище „Илия Рашков Блъсков“.
„Гласувах с надеждата за едно бъдеще, в което националният интерес да бъде поставен на първо място. И думи като морал и ценности да носят в себе си съдържанието, което заслужават. Очаквам всички партии да загърбят тяснопартийните си интереси и да докажат, че са там в интерес на българския народ“, каза Катя Кайрякова.
Всички кандидати си пожелаха да се състави бързо правителство с пълен мандат.

Шуменските управленци гласуваха

Спокойно започна изборният ден в Шуменска област

184 105 избиратели в Шуменско – с право да определят новите депутати, малко над 162 000 ще гласуват за европарламент

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *