БСП - Шумен с нов лидер - Телевизия Шумен

Проф. Катя Кайрякова е новият председател на общинската организация на БСП в Шумен. Тя бе избрана на извънредна конференция, като кандидатурата й бе подкрепена напълно единодушно от 94-та делегати.
„Считам, че трябва да не изневерявам на личните си принципи на диалогичност, всеотдайност и работа в екип, тези, които съм следвала в целия си житейски и професионален път. Надявам се този стил на работа да ми помогне да продължа в утвърждаване на Българската социалистическа партия, като един сериозен фактор в обществения живот, не само в града, но и в страната ни“, каза след приключване на конференцията проф. Катя Кайрякова .
Гост на конференцията бе заместник-председателят на БСП Борислав Гуцанов.
„БСП в Шумен сме първа политическа сила, кметът проф. Христов е избран с едни от най-високите резултати в страната, така че шуменци ясно дадоха своята воля, БСП да бъдем тези, които да управляваме града. Има много добър диалог вече в шуменската организация и са преодолени тези напрежения до голяма степен, разбира се“, коментира Борислав Гуцанов.
От БСП заявиха, че сега първостепенна задача пред организацията, е подготовката и участието на предсрочните парламентарни и на европейските избори.

Седмицата на екран, Политически коментар на лидера на БСП Корнелия Нинова

Рокада в ръководството на БСП-Шумен

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *