Едва петима шуменци в приемния ден - Телевизия Шумен
Община Шумен обяви търгове за продажба на поземлени имоти

Само петима шуменци с градоустройствени проблеми потърсиха за помощ ръководители на общинската администрация в приемния им ден. Женя Златева живее на ул. “Владайско въстание” № 20 и запозна заместник-кметът Боян Тодоров с проблемния паркинг пред блока й.
„Виждате какви дупки има. Много хора спират тука, паркират заради кабинетите. Ние не можем да минем. Пък когато си извикам такси спират ей там, на Нон стоп-а. Дъжд – пек, така стоят нещата“, разказа Женя Златева.
За да се срещне с инж. Тодоров се записала специално, тъй като личният им автомобил е нисък и редовно удряли гърнето на ауспоховата система.
„При започването на ремонта по ул. “Съединение” ще предвидим да асфалтираме точно този участък. В зависимост от финансовото състояние на общината, като това финансиране ще бъде включено допълнително“, разясни инж. Боян Тодоров.
Жечко Желев, живеещ в местността Чаир дере пък дойде да пита ще може ли хората от там да ползват фрезован асфалт за насипят калния път до домовете си. Тъй като местността няма статут на населено място, там не се предвижда изграждането на пътна мрежа.

Приемен ден на кмета на Шумен

Нов асфалт в квартал „Мътница“

Ремонтираха 20 улици в Шумен

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *