Фотоизложба на открито - Телевизия Шумен

Изложба на открито показва снимките от фотопленера “Шумен – познат и непознат”. Тази година негова тема бяха екстремните спортове.
Експозицията с фотографии от пленера “Шумен – познат и непознат” е разположена на едно от емблематичните градски места: площадът пред театъра, а темата за екстремните спортове е била истинско предизвикателство за фотографите.
“Предизвикателството е доста голямо. Много трудно се намираха обекти, особено за колоезденето. Намерихме всъщност в последния момент, почти накрая на самото състезание. Мисля, че добри места за снимане. Всичко беше доста добре като организация”, каза фотографът Бранимир Боянов.
Тази година във фотопленера се включиха 7 майстори на обектива, всички от Шумен и на различна възраст, а първото място, на което бяха изложени снимките, беше паметникът “Създатели на българската държава”.
“Идеята на изложбата е да оформи нови арт пространства. Изключително съм щастлива, когато минават хората, снимат се и остават с приятни впечатления от нашия град. Също и гражданите на Шумен могат да се насладят на красивите снимки на нашите фотографи”, каза Даниела Вичева от община Шумен.
Фотографиите веднага предизвикаха интереса на шуменци, а желанието на организаторите от община Шумен е да се насити градското пространство с още арт зони.

Фотоизложба на паметника

Откриха пленерa “Шумен – познат и непознат”

Седем фотографи в пленера „Шумен – познат и непознат“

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *