ГЕРБ-Шумен готови за избори - Телевизия Шумен

Структурите на ГЕРБ в област Шумен са в изборна готовност, като целта за предстоящите предсрочни парламентарни избори са две депутатски места.
„Ние даваме нашата заявка, че ще работим така, както винаги сме го правили и се надяваме наистина в рамките на следващия парламент да има възможността да се състави едно редовно правителство заради стабилността на страната. Разбира се, нашата цел ще бъде да запазим двата мандата на политическа партия ГЕРБ“, коментира Ралица Тодорова – народен представител.
На национално ниво ГЕРБ се надява да бъде първа политическа сила, но се сега се надява това да стане при по-висока активност.
„Да, ние спечелихме избори при по-ниска активност, но пък другите загубиха избори при по-ниска активност, тоест тяхната загуба е още по, ако нашата победа е пирова, тяхната загуба е по-унизителна при по-ниска активност, така че ние се надяваме за по-добър резултат, при по-висока активност“, каза народният представител Красимир Вълчев.
Относно кметските избори, които ще са през есента, от ГЕРБ-Шумен заявиха, че тепърва предстои утвърждаване на кандидатите за кмет и съветници.

ГЕРБ-СДС с най-висок резултат в Шуменско при първите междинни резултати

Седмицата в 150 минути, Общински съветници от ГЕРБ за проблемите и управлението на Шумен

Актуализираха бюджета на община Шумен

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *