Изложба „Графичен дизайн и реклама“ - Телевизия Шумен

Изложба графичен дизайн и реклама подредиха в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“ Спирдон Бояджиев и Александър Михайлов. Двамата са известни дизайнери и студенти в четвърти курс на Педагогическия факултет.
Изложбата „Графичен дизайн и реклама“ представя работите на Спирдон Бояджиев и Александър Михайлов – студенти от Шуменския университет, от последните десет години на съвместната им дейност.
„Идеята за изложбата възникна съвместно с нашите преподаватели от Факултета по педагогика. Заедно замислихме да представим нашата работа като дейност, студио и бизнес на по-широк кръг студенти, за да може да ги запознаем повече с тази работа“, каза Александър Михайлов.
Творчеството на двамата дизайнери обхваща широк кръг дейности, като презентацията на спортни събития: световната купа и европейското първенство по художествена гимнастика, различни турнири, бизнес мероприятия и реклама на услуги и стоки . Спирдон Бояджиев е от Шумен и е едно от водещите имена в графичния дизайн.
„Предизвика ме, че проектите са различни и всеки път е някакво ново предизвикателство. Нещо ново, интересно, с което се сблъскваме. Независимо, че когато правим лого всяко е различно от предишното“, каза за своята творческа работа дизайнерът Спирдон Бояджиев.
Двамата творци вече са изнасяли лекция за същността на своето изкуство и професия пред студенти в София, а скоро предвиждат такава и в Шуменския университет.

Изложба “КОД ВИЗУАЛНО”

Откриха годишната изложба на университета

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *