Наградиха полицейски служители за професионалния празник на МВР - Телевизия Шумен

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов награди директора на Областнатана дирекция на МВР – Шумен старши комисар Георги Гендов с почетен знак I степен, за постигнати високи професионални резултати, инициативност и професионализъм.
С „Обявяване на благодарност“ и парична награда, със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов, по случай професионалния празник на МВР – 5 юли, за проявена инициативност и постигнати високи резултати в ОДМВР-Шумен, са наградени главен инспектор Цветан Йорданов от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и старши инспектор Десислав Райчнов, н-к група „Оперативен анализ“ в Областната дирекция на МВР – Шумен.
От пресцентъра на ОД на МВР съобщиха също, че със заповед на директора ст. комисар Георги Гендов, други 50 служители са наградени с писмена похвала за висок професионализъм при изпълнение на служебните задължения.
Сред тях са служители на Научно-техническа лаборатория, отдел „Разследване“, сектор „Охрана на обществения ред“, сектор „Пътна полиция“, РУ – Велики Преслав и РУ – Каолиново. С обявяване на благодарност и парична награда, със заповед на директора на Областната дирекция, са наградени Стела Жечева, Галин Божилов и Левент Али. С индивидуална парична награда са наградени Калоян Кръстев, Дияна Герчева, Йоланта Димитрова. Колективни парични награди от ст.комисар Гендов получиха Живка Делева и Албена Петрова, както и екип от криминалисти и разследващ полицай в РУ- Шумен.
За професионалния празник старши комисар Гендов отправи поздрав към всички служители в ОДМВР-Шумен:
„Уважаеми колеги! В днешния празничен ден искам да благодаря за усърдната работа на всеки един служител в областната дирекция. Бих искал да изразя своето уважение към ежедневните усилия, които полагате за опазване на обществения ред и сигурност в областта и борбата с престъпността. Множете професионалните си успехи и бъдете горди с тях. Бъдете здрави. Желая ви лично и семейно щастие, късмет и неизчерпаема енергия!“.

Снимки: ОД на МВР – Шумен

Турнири за празника на полицията

Благодарствено писмо за полицията

Пътна полицайка с награда

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *