Проф. Добромир Добрев: Изненадан съм от рокадите в Областна администрация - Телевизия Шумен

Областният управител на Шумен проф. Добромир Добрев е изненадан от освобождаването му от поста, за което е научил вчера вечерта от медиите. Като изключително неприятна определи и смяната на зам.- областния управител Тиджел Заид, която беше на поста само два дни.
„Единственото, което ме притеснява и оставя едно такова неприятно усещане, е това ерозиране на държавността, което виждам през последните седмици, което ескалира, и което не е добър знак за никого, и трябва да излезем възможно най-скоро от тази ескалация, от тази деградация на държавността. Това не е полезно за никого“, коментира проф. Добромир Добрев. Според него тази криза на държавността се дължи най-вече на ниската избирателна активност.
„Това, което става, не е редно да става и не е полезно за всички нас да става. Просто в тази държава е време да има някакъв ред, някаква стабилност. Без избирателна активност нещата стават все по-лоши и по-лоши. Ниската избирателна активност вкарва в парламента партии, които учудват всички и още повече свалят избирателната активност и така кръгът се затваря“, допълни областният управител.
Проф. Добрев благодари за гласуваното му доверие. Благодарност отправи и към служителите на Областна администрация, като пожела успех на наследника си на поста Бейнур Ахмед.

Бейнур Ахмед е новият областен управител на Шумен

Нова смяна на зам. областния управител след само два дни на поста

Тиджел Заид е новият заместник областен управител на Шумен

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *