Нов роман на Станчо Пенчев - Телевизия Шумен

Нова книга издаде колегата журналист в Телевизия Шумен Станчо Пенчев. В амплоато си на писател, с новата си книга той засяга тематики, които ни карат да се замислим за събитията след 1989 година, определили нашето съвремие. С новата си книга писателят и журналист Станчо Пенчев провокира читателя да се замисли за процесите, случили и случващи се в българския обществен, криминален и политически живот в годините на прехода.
“В края на краищата това е нашият живот, така аз, от моите разговори с хората около мен, понеже всичко мина някак много бързо, много динамично, напрегнато едва ли разбрахме какво точно се е случило и сега, може би е някакво време да обобщим, някакво време да си обясним какво стана, защо се случиха тези неща, как се променихме”, каза авторът на излязлата от печат книга.
С умел литературен похват и интригуваща история, преплитайки реални събития и личности със създадените от автора, новият роман „Децата на Уран“ е реално продължение на романа „Марсов венец“ от 2017 година, който сега също е поместен в книгата.
“Всичко е съвременно, защото сегашните събития, те имат едно предисловие такова историческо, те са подготвени в едно определено време от определени хора и обстоятелства, от геополитика и това, което сега ни се случва, всъщност това е някак си предопределено от всичко, което ни се е случвало преди десетилетия и от тази гледна точка – това е един съвременен роман”, посочи още писателят.
Новата книга на Станчо Пенчев е издадена с подкрепата на Общински фонд „Култура“ – Шумен“ и вече се разпространява в търговската мрежа.

Нова книга на Мариана Петкова

Нова книга на Виолета Кънчева

Нова книга на проф. Добромир Добрев

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *