В помощ на Турция - Телевизия Шумен
В помощ на Турция

Главен инспектор Росен Борисов от Противопожарната служба в Шумен ще се включи в спасителните дейности при разрушенията в Турция. Той вече е отпътувал за София и утре ще излети за южната ни съседка. Главен инспектор Росен Борисов ще ръководи и ще окаже съдействие по координация действията на екипите в Турция. Оценката за него на колегите му е висока.
„Той е обучен и е преминал курсове по спасяване и ръководство на екипи, така че, той е от ръководния състав и съответно служителите, които ще заминат по-късно и са от изпълнителския състав“, каза Красимир Колев, началник на РСПБЗН – Шумен.
В Шуменската пожарна има в готовност екип от пет човека, които чакат указанията кога ще заминат и те пострадалите райони в Турция.
„Всички служители на Главна дирекция пожарна безопасност за защита на населението са подготвени да изпълняват и такива дейности, така че съвсем отговорно заявявам, че служителите са подготвени и са обучени и знаят за какво отиват там и знаят каква работа ще вършат“, каза още Красимир Колев.
Никой от шуменската противопожарна служба не отказал да замине, за да помага в спасяването на хора, въпреки всички опасности, които ги очакват там.

Горските с дарение за Турция и Сирия

Трагедията в Турция и Сирия

Дарение за Tурция

Съпричастност към Турция и Сирия

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *