Новият областен на Шумен встъпи в длъжност - Телевизия Шумен
Новият областен управител на Шумен Бейнур Ахмед

Новият областен управител на Шумен Бейнур Ахмед стъпи в длъжност. В първата му поява пред медиите, заяви, че трябва да се работи в насока за по-квалифицирани кадри, тъй като местните структури и фирми, имат нужда от тях.
„Акцент върху работата ми ще бъдат принципите ми за прозрачност, диалогичност, за екипност. Екипността е необходима тъй като аз не съм специалист по всичко. Специалист съм от работата ми в държавната администрация, най-добре съм запознат с местното самоуправление“, каза Бейнур Ахмед – областен управител на Шумен.
В длъжност стъпи и новият зам.-областен управител на Шумен Диян Димитров. Той зае поста след като предшественичката му Тиджел Заид, беше на работа само два дни.
„Така както разбрах от служителите в областна администрация както в общинска, така и в областна администрация са едни и същи и проблеми, и ангажименти. В областна администрация, в част от ангажиментите са обхванати всички общини“, каза Диян Димитров – зам.-областен управител.
Като служител на община Шумен, Димитров е организирал многократно избори и счита, че би се справил и този път, ако му се отдаде такава възможност.

Проф. Добромир Добрев: Изненадан съм от рокадите в Областна администрация

Бейнур Ахмед е новият областен управител на Шумен

Тиджел Заид е новият заместник областен управител на Шумен

Нова смяна на зам. областния управител след само два дни на поста

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *