Онлайн записване за преглед - Телевизия Шумен

Онлайн платформа за записване на час за преглед улеснява пациенти и лекари. Услугата в шуменската поликлиника е достъпна и към нея вече има подчертан интерес.
Платформата позволява един потребител да добави имената и на свои близки.
„Нещо, което искаме да напомним на нашите пациенти, че независимо от резервирания онлайн час, те непременно физически преди прегледа трябва да преминат през регистратура, за да бъде отбелязано, че действително техния преглед се реализира. Ако не го направят, тогава системата ще го отчете като нереализирана резервация и след две такива ще анулира техния профил”, каза д-р Магдалена Ангелова – управител на ДКЦ – 1.
С дългогодишен стаж педиатърът д-р Маргарита Петрова е категорична, че онлайн записването на час за преглед спестява чакането пред кабинетите.
„Защото, когато един пациент идва с предварително записан час, той знае кога да дойде. Иначе обикновено всички родители си водят децата, след като се наспят, след като закусят и в един момент, пред кабинета застават десет деца, които искат да бъдат прегледани в рамките на десет минути, но това е физически невъзможно. Дори и малко да закъснеят, едно дете ще чака десет минути, няма да чака един час, ако е дошло последно на опашката в 10 часа“, каза д-р Маргарита Петрова – педиатър.
Час за преглед в поликлиниката може да се запише и по телефона, но е важно да се знае, че това става в часовете от 15 до 18 часа, когато дежурните на регистратура не са толкова натоварени.

Разград – с най-малко лични лекари

Лекари преглеждат онлайн

Свободни места за лекари-специализанти

Грипна ваканция за учениците

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *