Премиера на нова книга - Телевизия Шумен

Своята нова книга “Галактически приказки” представи в шуменската Регионална библиотека Валентин Ковачганев. Изданието съдържа 21 разказа и анализи на събития, които ни помагат да открием тайните на нашето съзнание.
Книгата “Галактически приказки” е опит да се формира нов начин на мислене, чрез събуждане на клетъчната памет, според автора Валентин Ковачганев, а целта е да се изгради критерий за истинност към събитията около нас.
“Смисълът на тази книга е да помогне на българите да активират гена си. Ние имаме уникален ген, за който не ни се позволява да знаем произхода му какъв е и особено как да го ползваме, защото в пъти надскачаме способностите и възможностите на останалите народи”, каза авторът за новата си книга.
Валентин Ковачганев е инженер, мим, поет и квантов психолог. Той е автор на няколко книги, които се занимават с тайните на човешкото съзнание. Създател е на методиката “Регресия на зачатието”.
“Методика “Регресия на зачатието”, това е теория за процесите, по които протича животът, тъй като ние се променяме във всеки един етап от израстването си. Материалното израстване се определя чрез седемгодишни цикли. Тялото и духът, когато са във връзка – има живот. Ако духът се отдели от тялото, тялото се разпада”, посочи авторът.
Книгата “Галактически приказки” е втора част от четирилогията “Квантова библия”, върху която работи в момента Валентин Ковачганев. Идеята на поредицата е да се изгради нов модел на възприемане в човешкото съзнание.

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *