Продължава засиленият контрол по пътищата в Шуменско - Телевизия Шумен
Продължава засиленият контрол по пътищата в Шуменско

Продължава засиленият контрол по пътищата в област Шумен, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Униформените следят за водачи, които шофират след употреба на алкохол и/или наркотични вещества, за спазването на скоростните режими и за нарушения на правилата за движение.
Само за седмица на територията на Районно управление – Нови пазар са установени 135 нарушения на скоростните режими. Всички те са засечени в населено място. Един от водачите е управлявал със скорост над 50 км/час над максимално разрешената и ще бъде лишен от правото да управлява за определения от закона срок.
От пресцентъра на полицията информират още, че 39-годишен мъж е установен да шофира след употреба на наркотични вещества. Около 16:20 часа вчера на ул. “Христо Ботев“ във Велики Преслав полицейски екип спрял за проверка водач на товарен автомобил с шуменска регистрация, управляван от 39-годишен местен жител. Мъжът бил тестван, а пробата била положителна на кокаин. Водачът не е дал кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в града, а по случая е образувано бързо производство.

Полицейската акция на пътя продължава

Нова полицейска акция на пътя

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *